2015. december 29., kedd

Fekete rúzs- A vadító szeretkezés pillanata

IX. fejezet
           

 Késő délután volt már, amikor Sarah úgy döntött , hogy meglátogatja a férfit. Ahogy Sarah végigsétált a színes droppériákkal teli szobában Jared meghökkenve nézte a nő lépteit.A falnak támaszkodott miközben fehér blúza közül mellei egy másodpercre kivillantak. Közelebb lépett hozzá és az erei megduzzadtak ahogy finoman kényszerítette, hogy  térdeljen az ágyra.  Majd durván magához húzta majd egyre durvábban a vállaiba kapaszkodott, amire a nő teste elutasítóan reagált. Száját mereven összezárta de a szemei elárulták valódi szándékát. Felállt az ágyról és lefeküdt a férfitól nem messze lévő díványra. Ki akarta élvezni minden percét a játéknak. Jared szótlanul hűvös tekintettel figyelte ahogy a nő beszél hozzá. Heves szívveréssel bámulta a ruhája alól kivillanó combjait. A fejét az ablak felé fordította és a visszatükröző üvegből leste a nő minden mozzanatát. Sarah elnyúlt a díványon, kezeit összekulcsolta a mellkasán. Jared egyre érezte magában az elhatalmasodó dühöt amit a nő ébresztett benne. Számtalanszor arról fantáziált, miként teszi magáévá a nőt, és, hogyan engedi szabadon az ösztönt ami megrekedt benne. Napról napra jobban idegesítette a nő szemérmetlen viselkedése. Az őrületbe kergette. Megőrjíti minden mozdulata. Megőrjíti amikor több,mint fél óráig beszél a haját birizgálja és kezeivel újra és újra beletúr a hajába. A szeme útját követte amit lesütött , majd megrebbentette a szempilláját.


 A férfi szó nélkül átkarolta, és  magához húzta a nőt, és finoman megérintette a nyakát.  Az erős karjával egy nagyot rántott rajta és beletúrta a fejét fehér áttetsző blúzába. Most már a nő nem ellenkezett, hamar megadta magát, és teljesen megvadult a férfi meztelen testének látványától. A férfi  nem tétovázott, megfogta a törékeny vállait, és kábító illata felkorbácsolta az érzést vágyakozó testében. Száradt szája nedves csókjának ízére szomjazott. Vére ereiben minden érintés hatására, gyorsabban szétáradt testében. 
  Sarah duzzadó bimbói, a férfi felé hegyesedtek és libabőrössé vált reszkető teste az  érintése hatására megadta magát.  Engedte, hogy fülét nyelvével izgassa, miközben lassan kibújtatta ruhájából, és lefektette az ágyra. Lábai megrogytak és testén elindultak az izzadsécseppek, miközben a férfi felé hajolt, hogy vadul megcsókolja. Lábait leszorította, de Sarah hamar kiszabadította magát a fogságból, és hatalmi  pozícióban  egész teste a férfira nehezedett, és kitárulkozva vonaglott rajta. Haját hátradobta,  és a  férfi kezét erősen leszorította. Élvezte a férfi arcjátékát, ahogyan jobban magához húzta, ő felnyögött. Pár perc múlva már a férfi volt felül, és amikor behatolt a nő testébe megrándult a lökéstől. Kezeivel megmarkolta két csípőjét, és lágyan simogatni kezdte. Nedves nyelvével bekapta az egyenletesen ringatózó bimbóit, és gyengéden szívni kezdte. Sarah szeméből kiolvasható volt , hogy még többet akar, míg Jared arcát elborította az önkívület állapota. Átadta magát a szeretkezésnek, szája összetapadt az övével, és körmeit belemélyesztette a nő húsába. Tágra nyílt Sarah szeme,mert  fájdalmat érzett, de még így is vadul dobálta magát a férfi alatt,nem törődve semmivel. Lábaival átkulcsolta a férfi derekát szorosan,és átadták magukat a szexuális gyönyöröknek, ami soha véget nem érő percek voltak. Jared számára a teljes kielégülését nem csak az jelentette,hogy együtt lehetett a megálmodott nővel ,hanem,hogy végre uralma alá hajthatta azt a nőt, akiért egyben küzdhet is. Sok közös vonásuk volt,de egy vitathatatlan volt. Kevés ember volt képes olyan intenzitással,szenvedéllyel szeretkezni,ahogyan ezt ők tették.  Olyan érzéseket ébresztett benne, amit régen érzett már.  A hatalmába kerítette a szabadon kitárulkozó gyönyör képzete,az önzetlen testiség.  Hatalmi pozícióban volt, de ezt  már az első találkozáskor elárulta a nő vágyakozó tekintete.  Bár Sarah tudta, de Jared nem volt tisztában a saját vonzerejével.  A nő testét elöntötte a kéjes forróság, és szíve olyan hevesen kalapált, hogy majdnem kiszakadt a mellkasából. Zilálva, rándult görcsbe a teste, és egyre erősebben tört rá ez az érzés. A teste felé emelkedő férfi lökései erősödtek, miközben extázisba esett és maga mellé leengedett keze görcsösen markolta a lepedőt.  Ekkor egy hirtelen mozdulattal előhúzta a párna alá elrejtett  bársony sálat, és a nő karai köré csavarta szorosan és oda kötözte az ágy rácsaihoz. Sarah szemében megjelent a csillog, és a  teste szaggatottan mozgott a selyem ágyneműn , nem szabadulhatott,a férfira volt bízva,mit tesz vele.  Tetszett neki ez a szexuális játék, miközben újra élvezte a behatolás pillanatát. Ez a kielégülés másképpen hatott most a férfira.  Elégedetten,  nyújtóztak meztelenül az ágyon, és édesen aludtak el egymás karjai között. Az éjszaka közepén kiegyensúlyozottan  ébredt fel és elindult a mosdó felé, hogy lezuhanyozzon. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése